PaltfestenBildkvaliten är dålig men sällskapet var bra!

Tack för en trevlig torsdagskväll med god Palt och trevlig underhållning. Roligt att så många kom, ca 80-90 personer, och jag tror att alla blev nöjda med maten och arrangemanget i övrigt. Tycker att vi snart ska ha fest igen, om inte så ses vi väl till Valborgsmässofirandet i alla fall.

Ha det bra alla!!
Lena K


Invigning av Abborrträsks nya blogg

Tänkte jag skulle inviga vår nya blogg och vår nya uppdaterade hemsida

Hoppas att den blir ett levande dokument där vi tillsammans kan uppdatera vad som händer i byn och skapa intresse för vår bygd, så att fler hittar hit som gäster eller som nyinflyttade.
När flera i byn bloggar får vi en bra spridning på informationen.

Kan passa på att ge lite information om projekt servicelösningar som jag jobbar med tillsammasn med bygdeföreningen och intresserade bybor.

Sceenen- Ansökan är inlämnad får nu hålla tummarna för att vi får medel så vi kan förtverkliga den drömmen och ge mer liv åt badparken. Så träna sångrösten redan nu.

Utecafe på Affärn- även denna asökan är inämnad.

Turistbyrå-
I sommar kommer vi att ha en liten turistbyrå i friggan vid Affärn.
Stormöte- I slutet/ början av April kommer vi att kalla till stormötet, där kommer vi att fortsätta att utveckla byn och rösta fram bästa slogan för byn som ska tryckas upp på sovenirer och säljas på Affärn.

Skyltar- Håller på och jobbar med det.

Abborrträsk Lapplands fiskecenter- Håller på att jobba fram ett förslag som kommer att sätta Abborrträsk på kartan både i Sverige och ute i Europa, där ingår även stigar runt sjöar, bryggor, handikappanpassninga och mycket annat, återkommer med detta.

Facebook grupp utvecking av Abborrträsk- Du har väl inte missat den. Gå med där och var med och utveckla byn
Lev och må tills vi hörs igen i världens bästa by!
Sara Holmberg
RSS 2.0